Logg

Plan

Utbygging

Bilder

Filter

Fisker

Planter

Gjestebok

e-mail

18.07.05. I dag har jeg bygget en forbygging foran filterhuset. Dette for å få riktig høyde på grunnsonen, samt for å feste sikkerhetsnettet. I tillegg tar stenene av for vanntrykket mot filterhuset.
Utstyret fra Tropex er i dag sendt med Linjegods. Nå håper jeg bare det går fort...
18.07.05. De gammle mattene kom til heder og verdighet igjen. Mattene skal være den første beskyttelsen mot damduken. I tillegg skal det ligge en spesialduk mellom mattene og damduken. Jeg er også startet på fylling av utgjevningssand på kantene for å få riktig høyde på platåene.
20.07.05. I dag har vi funnet vannhøyden ved hjelp av laser. Sten Yngve fra Aronnesdammen var her å siktet inn høyden. Nå kan høyden på strandsonen planeres riktig. Det er lagt ut Leca for å få et godt grunnlag til sikkerhetsnettet. Ellers går jeg bare å venter på at Linjegods skal komme med duk og filter osv. I tillegg kommer det litt planter til Sten Yngve og meg. Kanskje det kommer i morgen...
21.07.05. Varene fra Tropex kom! Sten Yngve fra Aronnesdammen har ventet lenge på planter, men i dag kom de. Han var kjapt igang med å plante dem ut i sin egen dam. Nå må det bare komme godt vær så plantene tar godt tak og vekser før høsten kommer.
21.07.05. Ikke lenge etter at varene var hentet på Linjegods var vi i full montering. Her monteres bunndrenen som ledes i rør opp til filterhuset. Bunndrenet er plassert på det dypeste punktet i dammen. På den måten vil alt avfall fra fisker og planter bli sugd opp til filteret og dammen vil forhåpentligvis holde seg fin og ren.
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >