Logg

Plan

Utbygging

Bilder

Filter

Fisker

Planter

Gjestebok

e-mail

20.10.05 Vinteren er kommet og snøen begynner å legge seg. Temperaturen er nå rundt null i lufta mens den ligger på 3 grader i vannoverflata. Har ikke sjekket på bunnen.
27.11.05 Isfrihetteten er nå helt fast i isen. I dag er det bare 6 minusgrader. Da jeg fjernet lokket på hetta var det veldig mye skum/is under den. Vet ikke hvorfor, men det er muligens avsalter og råtne plantedeler som kommer opp med lufta.
Ellers sjekka jeg temeraturen i vannet for noen uker siden. Var rundt 0 grader i overflata, 0,7 grader rett ved luftsteinene. En meter fra luftutaket og rundt en meters dybde var temperaturen 2,5 grader.
Regner med at fiskene nå er i dyp dvale. Er begynt å se frem til sommeren....
02.12.05 Om en uke drar hele familien til Argentina. Den første uka skal vi tilbringe i Buenos Aires. Der har vi funnet en Japansk hage med koidam. Har lagt ut bilde fra GooogleEarth. Område med rødt skal, ifølge vår bok om Argentina, være en Japansk hage. Av satelittbildene kan man se at det er mange andre dammer i strøket. Det er også en zoologisk hage til venstre på det første bilde.
Skal legge ut bilder når vi kommer tilbake...
Sten Yngve fra Aronnesdammen passer Altadammen mens vi er over "dammen"...
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15>