Logg

Plan

Utbygging

Bilder

Filter

Fisker

Planter

Gjestebok

e-mail

01.08.05. Terrassen begynner å bli ferdig! Kun litt småpusk rundt filterhuset gjenstår. I tillegg er gjerde rundt hagen + port montert og beiset. Det gjenstår å "trimme" høyden på hagegjerde. I morgen kveld blir det kanskje tid til å legge ut de store steinen i dammen, så skal plantene ut. Planen er at jeg og Sten Yngve fra Aronnesdammen skal ta en tur ut i skog og mark for å finne planter. Tror vi trenger masse...
I dag har vi også satt ut "Gamlingen", det er en tovet mann som Wenche har laget. Han skal fungere som fugleskremsel fremover. Han skremmer nok vannet av de fleste.
03.08.05. I dag har jeg og Sten Yngve fra Aronnesdammen vært oppe på Sennalandet for å finne planter. Når plantene klarer seg oppe på vidda så vil de i allefall klare seg i dammene våre. Det var mange planter men få arter. Vi fant endel morsomme planter som jeg skal legge ut på plantesiden etterhvert. Etter en stund på vidda jobbet vi oss nedover mot Alta. Vi var innom både Leirbotnvann og Sørelvdalen. Rundt Leirbotnvann fant vi noen morsomme gresstuer, så nesten ut som en Japansk hage midt ute i bushen. I Sørelvdalen fant vi en fin bregne + masse små stjerneformede sukkelenter..
03.08.05. Utplanting er igang. Vi startet med den lille fossen, som er gjennombygget fra gamledammen. Derifra har vi jobbet oss bortover mot stener som er lagt ut. Det er lagt ut kantmatte av nylon (1 x 7 meter) slik at plantene har feste for røttene. Nå jobber vi både under og over vann for å lage overgangen mellom land og vann naturlig.
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >