Logg

Plan

Utbygging

Bilder

Filter

Fisker

Planter

Gjestebok

e-mail

11.07.05 Så er vi i gang igjen etter helga. Christer er startet på rivingen av gangstien til huset. Gangstien lå midt i kanten av nydammen. I dag kommer prisene på utstyret fra Tropex. Så er det bare å få bestillinga igang. Når gangstien er fjernet må vi ta 3 meter av hekken bort. På slutten av uka kommer gravemaskinen, den er 2,5 meter bred og veier 8 tonn...
12.07.05. Da er bestillingen sendt og bekreftet. Varene pakkes hos Tropex på fredag og sendes opp med Linjegods. Håper det ikke tar for lang tid, for nå klør jeg etter å komme igang. Gangstien fjernet i går og tønna ser ut til å være rein etter mye skylling. (Utstyrsbestillingen får du frem ved å trykke på bildet.)
13.07.05 I dag skulle deler av hekken flyttes på grunn av gravemaskinen, men et øsende regnvær satte stopper for det. Fikk også beskjed om at gravemaskinen ikke kunne komme før i neste uke... Vel vi får ta løs på gjerdebygging i morgen. Et sikkert og godt gjerde er viktig slik at ingen små barn kommer inn å faller i dammen, når den en gang blir ferdig.
14.07.05. Tormod Kristensen Maskin AS med gravemaskinen har vært her. Damutgravingen ferdig! Ved å klikke på bildet til venstre kommer du til utbyggingssidene. Der ligger det bilder, og etterhvert også en filmsnutt.
15.07.05. Det er flere som er utålmodig med å få dammen ferdig. Skjærefamilien som bor bak huset vårt, kommer hver dag for å få seg en dukkert i bøttene som damplantene står i.
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >