Logg

Plan

Utbygging

Bilder

Filter

Fisker

Planter

Gjestebok

e-mail

01.01.06 Tilbake fra Buenos Aires. Der var vi på rundtur i en flott japansk hage. Jardin Japonés. Dammen var under ombygging og deler av dammen var tørrlagt, men den var svært stor og fiskene var av den kraftige sorten. Har laget et lite slideshow av bildene. Trykk på bilde til venstre. Skal redigere en filmsnutt når tia strekker til...
Her er hagens egen hjemmeside: jardinjapones.com.ar
21.01.06 Kaldt som bare det i Alta... flere dager med -20 + vindrester fra stormen "Narve". Vil anslå effektiv temperatur til ned mot -30. Ikke lett å ha hagedam da. Den isfrie hetta var ikke så isfri likevel. Når det er så kaldt klarer ikke systemet å holde en åpen råk i isen. Les mere her.
05.02.06 Fortsatt kaldt. I dag er det minus 12 og vind. I tillegg er det kommet masse snø. Vanntemperaturen har vært nede i 0 grader! Er bekymret for at fiskene er bukket under for kulda. Har muligens hatt for stor strøm i dammen. Satte inn en ekstra pumpe, mulig det ble i meste laget. Nå er det bare en pumpe + varmekolbe i drift.
Koi.no har lagt ut bilder fra Altadammen + link til sia.
26.03.06 Våren kommer...sakte. Idag har jeg sett litt ned i vannet, men ingen fisker så langt. Påskestemning i Alta. Måtte det bare holde til langt over påske. Begynner å bli veldig utålmodig.
26.03.06 Redesign av hjemmesiden på gang. Sten Yngve i co:media er igang med nytt desig til siden. Den nye siden blir litt mer spenstig. Etterhvert kommer også en værside og webkamera på siden. Våren blir en aktiv periode.
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15>